
150 gr pehmet võid (Valio oma on kõige parem)
110 gr suhkrut
3 muna
160 gr jahu
1 tl küpsetuspulbrit
soola
vaniljet

2 küpset banaani
killuke võid
fariinisuhkrut (3 spl)
100 gr tumedat šokolaadi
Koori banaanid ja lõika nt seibideks. Sulata pannil tükk võid, lisa fariinisuhkur ja banaanid. Kuumuta, kuni banaanid pehmenevad. Lase jahtuda.
Vahusta või suhkruga, lisa ükshaaval munad, vahusta. Lisa hoolikalt läbi segatud kuivainesegu ning hakitud šokolaad (ebakorrapärased tükid). Lisa banaanisegu, sega.
Küpseta keeksivormis 180 kraadi juures nii 45 min.
Naudi tassi tee kõrvale :)
Nii võtsin siis selle retsepti oma laupäeva hommikusse. Väga lihtne retsept ja tulemus on ülimaitsev. Ja oi, kui mõnus lõhn on toas.
ReplyDeleteJärgmine kord teen ka kaneelivõid siia kõrvale.
Tänud retsepti eest!
Siljakene, ma olen seda keeksi juba lugematud korrad teinud. Paluks uut väljakutset! :D
ReplyDeleteMitte, et see keeks ei maitseks...vastupidi...see retsept on ka sõprade/töökaaslaste kodudesse triivinud, aga on aeg oma võimed uute hõrgutistega proovile panna (o;